Despre noi

METAL INDUSTRIES este o companie specializată în construcţii metalice pentru uz industrial. Înființată în 2012, METAL INDUSTRIES s-a extins rapid și a avut de îndată parteneri bine-cunoscuți și respectați la nivel local.

METAL INDUSTRIES S.R.L. este specializată în construcții metalice cu sau fără prelucrare în scopuri industriale. Începând cu 2012, 90% din producție a fost alcătuită din exporturi către Germania, Olanda, Belgia, Norvegia și Franța. În toți acești ani am reușit să construim parteneriate puternice, încercând să îmbunătățim constant calitatea produselor noastre, echipamentele noastre tehnice și măiestria angajaților noștri.În prezent, compania noastră are 25 de angajați.

Echipamente: Bystronic bystar 4025 mașină de tăiat cu laser, mașină de îndoit cnc (lvd 4000/220 tone, year 2015) – mașină de tăiat cnc (haco), mașină de tăiat cnc cu plasmă hypetherm, year 2015, mașină de tăiat cnc oxy- acetilen, cn bohrwerk (miling & boring tos machine), grinding tos machine, turning cn, proma, year 2015, mașini de ferăstrău cu bandă, mașini de sudat mig-mag (9), mașini de sudat vig (3), mașini de perforat (3), macarale aeriene 5 tone (1), Mașină de debitat țeavă cu laser fibră, de 1,5 kW, marca SEN FENG atât pentru oțel cât și pentru inox, mașină de debitat tabla cu laser fibră, de 3 kW, marca SEN FENG, cu dimensiunea de 2m/6m., 

Producem ansamble sau subansamble pentru diferite mașini industriale: mașini de ambalat, mașini pentru producerea și prelucrarea cartonului, prelucrarea lemnului, producerea țevilor din polietilenă etc.Prin intermediul colaboratorilor nostri oferim servicii de finisare a suprafeţelor: sablare, zincare, vopsire.